Nu este o cursa, este un maraton

 

Participarea la un maraton este una din cele mai dificile experiente ce o poti avea. Distanta de parcurs te scoate din zona de confort si te obliga sa iti depasesti limitele naturale ale corpului si ale mintii. Nu exista scurtaturi, nu exista cai alternative. Atunci de ce sa participi?

Pentru a demonstra ca iti poti depasi limitele personale.

Nu spune nimeni ca este usor si probabil nu vei reusi din prima incercare. Ai nevoie de pasiune, perseverenta, antrenament dar mai ales de experienta. Toti participantii pornesc din acelasi loc si in acelasi timp, dar cei care termina primii sunt mereu cei care isi cunosc viteza optima, numarul de opriri si echipamentele preferate.

Vrem sa iti alimentam pasiunea, sa te ajutam sa iti transmiti ideile mai departe si sa iti indeplinesti obiectivele. Tu ce echipamente preferi?

Steagurile VISION sunt perfecte pentru campanii publicitare sau alte tipuri de evenimente outdoor dar si indoor. Preturile pornesc de la 29,99€ + TVA pentru sistem + print + baza.

 

Alege-ti modelul si inaltimea potrivita:

flag dimensions

Apoi baza corespunzatoare:

 

Baza steag cruce Econo

Interior sau exterior, pe suprafete relativ plate, baza cruce Econo satisface. Este formata din doua elemente curbate ce se fixeaza cu ajutorul axului central. Simplu!

Cross flag base Econo
   

Baza steag cruce Premium

Compusa din elemente de otel inoxidabil si cu o greutate sporita, este baza perfecta daca sunteti in cautare de durabilitate.

Cross flag base Premium
   

Baza steag tarus

Nisip sau pamant, te vei simti ca ai cucerit un teritoriu nou. Axul in care se monteaza catargul este prevazut cu rulmenti astfel incat din orice directie ar bate vantul, catargul se adapteaza.

Spike flag base
   
Baza steag auto

Suport special conceput sa fie calcat, dar nu in picioare. Se fixeaza sub roata autovehiculului si apoi se monteaza catargul. O modalitate perfecta de a prezenta cel mai nou model sau premiul cel mare al competitiei. - Stoc limitat

Auto flag base
   

Greutate apa

Extra asigurare pentru extra conditii meteo. Se umple cu apa si tine baza cruce cu picioarele pe pamant.

Water bag