Coşul meu

0 PRODUSE

COSUL MEU

Compania

Astazi informatia este foarte importanta si trebuie expusa.
Suntem implicati direct in procesul de design, testare si productie al sistemelor expozitionale.

Am pornit de la ideea ca un parteneriat de lunga durata este cel mai valoros lucru pe care il poti realiza in afaceri si continuam sa cladim relatii puternice cu clientii nostri. Portofoliul nostru de produse include o gama variata de sisteme de expunere gata de utilizare cat si servicii complete de print. Experienta castigata pana in acest moment a fost cladita prin comunicarea constanta cu clientii si furnizorii nostri, lucru care ne-a ajutat sa devenim unul din liderii de piata din Romania.

Compania VISION Expo Systems a fost lansata la intiativa unui grup de tineri antreprenori romani cu o viziune larga asupra viitorului industriei publicitare si este condusa de o echipa de management cu experienta in domeniu.

 

Misiunea noastra

Sa livram departamentelor de marketing solutii complete de expunere a mesajelor publicitare.

 

Ce facem

Proiectam, testam si producem sisteme expozitionale de la inceputul anului 2009. Procesul de design al produselor noastre implica arhitecti si ingineri care imbunatatesc sau creeaza noi produse pentru piata internationala.

Promisiunea noastra este sa oferim mereu produse care sunt cea mai buna solutie pentru campaniile publicitare de impact. Cu ajutorul display-urilor VISION, companiile se pot promova in locatii temporare precum targuri, expozitii, conferinte, seminarii si prezentari de produse dar si in showroom-uri, puncte de vanzare sau spatii de birouri.

Produsele VISION sunt gandite sa fie foarte usor de transportat, montat si sa poata fi reutilizate pentru a afisa mesajele acolo unde se doreste. Acest canal de promovare a devenit o unealta importanta in departamentele de marketing din intreaga lume. Gama de produse VISION contine sisteme Roll-up, pereti Pop-up, standuri de brosuri, catarge de steaguri si standuri de tip A.

 

Parteneriate

Suntem mandri de parteneriatul nostru cu Canon care a inceput in 2011 si ne-a ajutat de-a lungul anilor sa avem o calitate constanta a printurilor.
Acest lucru a depasit mereu asteptarile clientilor nostri, facand ca nivelul plangerilor in legatura cu materialele tiparite sa fie 0.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X