Coşul meu

0 PRODUSE

COSUL MEU

Instructiuni grafica

Echipa noastra de graficieni este specializata in personalizarea sistemelor expozitionale si in crearea machetelor de print pentru afise si postere. Fisierele tale vor fi mereu verificate cu atentie si adaptate in functie de dimensiunile suporturilor sau de procedeele de productie. Putem imprima din majoritatea tipurilor de fisiere folosite in industrie, cum ar fi JPEG, TIFF, EPS, PDF etc.

Pentru mai multe informatii te rugam sa descarci fisierul pdf cu instructiuni.

 

Proiectare 3d standuri expozitionale

Fie ca doresti sa gasesti o modalitate de a afisa mesajele publicitare in cadrul unei conferinte sau participi la un targ, ai la dispozitie peste 100 de modele predefinite din care sa alegi sau iti putem creea un model personalizat, adaptat nevoilor tale.

In plus, oferim clientilor nostri posibilitatea de a previzualiza gratuit conceptul 3d al standului inainte de a intra in productie.

 

Imprimare format mare

Am inceput aceasta fascinanta calatorie in lumea culorilor cu sprijinul celor de la Canon. Avem tehnologia necesara tiparirii unui tiraj mare intr-un timp scurt dar cel mai important lucru este ca avem o echipa de productie unita si instruita. Te asteptam sa beneficiezi si tu de produse calitative la costuri foarte bune.

Suntem specializati in tiparirea de panouri pentru sisteme expozitionale, afise si postere, backlit film pentru casete luminoase, film autocolant si orice alt material tiparit ce este destinat utilizarii in spatii interioare.

Personalizam materiale textile prin tehnologia de sublimare. Culorile foarte puternice rezistente UV si posibilitatea de pliere si spalare a materialului sunt doar cateva din avantajele utilizarii textilelor in campaniile de marketing.

 

Impachetare si livrare

Actionam la nivel local dar gandim global. Oferim transport international clientilor nostri.
Transportul este asigurat de companii de curierat de incredere sau direct de catre partenerii VISION in tarile unde exista reprezentante.

Pentru a beneficia de cea mai buna calitate, acordam atentie sporita ambalarii produselor.

 

Asamblare pentru dumneavoastra

Produsele Vision Expo Systems au fost create pentru a fi asamblate fara ajutorul uneltelor suplimentare.
Acest lucru asigura preturi scazute, ca tu sa economisesti bani. Pentru proiectele mai complicate sau in cazul in care nu dispui de timp putem monta produsele pentu tine.

Acest serviciu este disponibil in tarile unde Vision are distribuitori. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina de Termeni si Conditii.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X