Coşul meu

0 PRODUSE

COSUL MEU

Clienti

Noi am inteles ca in zilele noatre comunicarea cu clientii nostri este mai mult decat o bucata de hartie. Marketingul si comunicarea sunt in contiuna schimbare si acest lucru este foarte important pentru ca te pot ajuta sa ajungi la rezultatele dorite. Credem ca oamenii care gestioneaza campaniile publicitare sunt profesionisti si dedicati rezultatelor.

Acceptam provacarile tale si, lucrand cu noi, vei descoperi un mod de lucru facil, sigur si prietenos.

 

 

 

Testimoniale
Rehau

Alexandru Oprea
National Sales Manager
Rehau

Lucram cu Vision de aproape 4 ani, iar atentia la inceput ne-a fost atrasa de pretul competitiv cu care au intrat pe piata. Este acel „best-value” pe care il cauta orice cumparator de produse publicitare. Spre multumirea noastra am gasit un furnizor , ce nu numai ca ne-a oferit cel mai bun cost, ci si o calitate ireprosabila a produselor. Cu ajutorul promotiilor si produselor noi, de care Vision dispune, am reusit sa ne distingem de competitorii nostri la targurile de profil si in cadrul revanzatorilor nostri. Serviciile ce intaresc colaborarea noastra in prezent sunt: inovatie, calitate, promptitudine, serviabilitate, cost si seriozitate. Recomandam Vision oricarei companii ce doreste sa achizitioneze produse publicitare la standarde Europene.

Amway

Mugur Ganciu
Marketing & Special Events
Amway

Colaborarea nostra cu VISION dateaza incepand cu Septembrie 2012. Activitatatile de personalizare sisteme expozitionale au fost intotdeauna la standarde de calitate ridicata, calitatea serviciului fiind constanta indiferent de volumul de sisteme. Suportul oferit de back-office-ul VISION este impecabil. Orice intrebare sau ingrijorare este tratata cu promptitudine si serviabilitate. Toate comanzile noi sunt gata in timp util la calitatea de care avem nevoie. Nu este nici o urma de indoiala ca VISION face din colaborarea nostra un real succes. Recomandam cu incredere VISION oricarei companii care vrea sa se bazeze pe faptul ca va lucra cu o echipa competitiva, inventiva si care are, inainte de toate, grija ca imaginea cu care veti prezenta sa arate impecabil.

Adama

Cornelia Radu
Senior Marketing Coordonator
Adama

Va facem cunoscut faptul ca societatea noastra colaboreaza cu VISION din luna Septembrie 2012 si intotdeauna au raspuns cu promptitudine necesitatilor noastre. Produsele expozitionale furnizate au fost la standarde de calitate ridicata, in perfecta concordanta cu dorinta noastra de a promova o imagine buna, motiv pentru care recomandam  cu incredere ca partener in activitatea pe care doriti sa o intreprindeti.

Total Strada

Liviu Stroie
Director Comercial
Total Strada

Pasii au fost simpli, aproape nici nu am realizat ca standul era deja montat. Pe scurt: ne-au ascultat cerintele, au inteles nevoile noastre, au propus 3 modele 3D, ne-au sfatuit care este cel mai bun tinand cont de buget. Totul s-a intamplat in doar doua zile, de la creatie la productie si montaj. Promptitudinea, profesionalismul, calitatea si consultanta sunt caracteristicile care din punctul nostru de vedere recomanda Vision Expo Systems ca fiind solutia ideala pentru amenajarea standurilor expozitionale.

Reckitt Benckiser

Florentina Baciu
Customer Marketing Manager
Reckitt Benckiser

Reprezentam branduri precum Durex, Air Wick, Vanish, Calgon, astfel ca in lucrul cu noi trebuie sa se inteleaga ca nevoile noastre sunt urgente si importante pentru succesul campaniilor. Am fost impresionati sa vedem ca au o viziune foarte clara despre comunicarea brandurilor si respecta integral cerintele noastre. Tot ce putem spune este ca dam o recomandare puternica celor de la Vision oricarui client sau brand care doreste sa lucreze cu o echipa eficienta.

Arctic

Gabriela Geana
Manager Marketing
Arctic

Activitatile de personalizare sisteme expozitionale au fost intotdeauna la standarde de calitate ridicata, calitatea serviciului fiind constanta indiferent de volumul de sisteme. Suportul oferit de back-office-ul Vision este impecabil. Orice intrebare sau ingrijorare este tratata cu promtitudine si serviabilitate. Toate comenzile noi sunt gata in timp util la calitatea de care avem nevoie.

Ivatherm

Corina Teoharie
Product Manager
Ivatherm

Exista o echipa de oameni dedicati scopului de a usura munca clientilor lor. Mai exact, au venit in mod constant cu solutii inovatoare de expunere in spatiile indoor. Fie ca a fost vorba de produse noi, unice la momentul respectiv, fie ca au reusit, prin flexibilitate si dedicare, sa ne ajute.

Act PR

Valentina Dilvaru
Managing Partner
Act PR

Cand vine vorba de productie publicitara, disponibilitatea si  promptitudinea sunt factori foarte importanti. Oricat de nerealiste par deadline-urile clientilor, partenerii nostri de la Vision Expo Systems reusesc de fiecare data sa livreze produsele la timp. In plus, Vision Expo Systems se poate lauda cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Folosim cookies pentru a imbunatati experienta de navigare. Pentru mai multe detalii te rugam sa citesti Politica de cookies.
X